Slide background

Locatie

Salsafit wordt gehouden op een bijzondere locatie. Partycentrum Skifit zet iedere maand haar deuren voor ons open. De gezellige ruimte met Caribische sfeer, een leuke bar en een ruime dansvloer is uitermate geschikt voor feesten en partijen. Adres: Vijfkamplaan 16, Eindhoven (sportcomplex Eindhoven-noord). Kijk op www.skienpartycentrum.nl

Format

SalsaFit is een maandelijkse matinee dat iedere derde zondag van de maand wordt gehouden (zomer- en kerstvakanties uitgezonderd). De matinee is een onafhankelijk ontmoetingspunt voor dansers en muziekliefhebbers van alle dansscholen en -organisaties in de regio Eindhoven en daarbuiten. Om beurten worden gerenommeerde dj's ingezet en er komen regelmatig live bands. Er zijn Caribische snacks en maaltijden van "Bruce World Kitchen" verkrijgbaar. SalsaFit is laagdrempelig door de lage entreeprijs, de goede bereikbaarheid, de gratis parkeerplaatsen en de gemoedelijke sfeer.

Wat is SalsaFit

SalsaFit is vanaf 1 september 2016 een stichtig geworden en heeft als doel:

  • Het bevorderen van sociale en multiculturele contacten door onder andere het organiseren van een maandelijkse muziek- en dansmatinee, met als uitgangspunt niet- dansschool- danwel groepsgebonden en voor iedereen toegankelijk.
  • De stichting zal trachten het doel te bereiken door het ontplooien van nevenactiviteiten, naast hiervoor genoemde maandelijkse muziek- en dansmatinee, zoals het verzorgen van workshops onder andere buurthuizen en wijkcentra voor specifieke groepen zoals jeugd en ouderen.
  • De stichting dient het algemeen en maatschappelijk belang, en heeft geen winstoogmerk.

Voor het inzien van de statuten stuur een mailtje naar info@salsa-fit.nl